French Beans Catering

We zijn nu ook cateraars! Het is te zeggen, Wederhelft is nu cateraar. Vrijdag vond in het gezellige Erpe-Mere de opening van het prachtig gerenoveerd kantoor van Focus IT plaats. Ik deed al het POS materiaal en ergens onderweg had ik Wederhelft als Chinese vrijwilliger aangeduid om een goeie honderd man van spijs te voorzien.

Nu, hapjes maken voor de gezeten medemens is vrij vanzelfsprekend. Sla eender welk kookboek open en hou u simpelweg aan het recept waarvan u het hardst gaat kwijlen. De staande medemens daarentegen die bovendien rechtstreeks in kostuum van zijn kantoor afzakt én bij het eten graag zijn/haar gesprekspartner nog een beetje fatsoenlijk wil benaderen, is niet gediend met lookbroodjes enerzijds en hete bruscetta met tomaat en druipende mozarella. Toen we er dan eindelijk uit waren wat we gingen maken rees ook de vraag: hoe presenteer je dat? Soepjes zorgen al snel voor veel attributen, warme hapjes voor ongemak zowel voor gasten als het hele keukenteam.

Met een selectie van quiche, tortilla, paella en couscoussalade konden we alle hongerigen spijzen en onszelf ook voor de komende drie dagen van volwaardige maaltijden voorzien. Goed, ik ben nu een beetje op alle vlakken inzetbaar, van concept tot bedrijfsimago, van marketing tot serveerster, van kokkin tot fotograaf, van praatjesmaker tot grafisch ontwerper.

Focus IT_opening kantoor_©evelineboone_05

Taart door Pia als ludiek ‘proficiat met de opening’-geschenk.

Focus IT_opening kantoor_©evelineboone_18 Focus IT_opening kantoor_©evelineboone_19 Focus IT_opening kantoor_©evelineboone_20

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s