Reuzecousous met zoete aardappel

 

Nog zo een receptje van Paul McCartney. Een typisch Noord-Afrikaans gerecht – naar het schijnt – met pompoenpitten, gedroogde vruchten, pistachenoten en za’atar. Het laatste is een kruidenmix met sesamzaden dat eigenlijk niet zo veel smaak heeft. Eén soeplepel doet het ‘m dus niet. Drie soeplepels zorgen dan wel voor een typerende smaak, maar het mist wat pit. De zoete aardappeltjes in de schil gegrild zorgen voor een zoet huwelijk.

couscous_zoete aardappel_evelineboone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s