Week van de smaak

Op 15 november begon de Week van de smaak in ons land. Eigenlijk is het een tiendaagse, waarin vanalles te doen is rond -u raadt het al- eten. Van een Talking dinner tot Ergoed in voeding, en van biologisch seizoensgroenten tot Gentse klassiekers in het Vleeshuis. Ook confituur en oeroude bakgewoonten krijgen de nodige aandacht.

Mijn aandacht ging vooral uit naar Grandma’s Design. Morgen kan je hieromtrent in Brussel naar een workshop waar alles uit de doeken gedaan wordt rond ‘food design’. Bedoeling is om met een traditioneel bakrecept, waar ook een wedstrijd aan verbonden was, een nieuw concept/product te bedenken.

Zondag komt een Fin die een volledig peperkoeken huis bouwde, know-how met ons delen. Ik ben zeer benieuwd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s