Het Offer

Vrijdag was het Offerfeest voor de Moslims. Met een Marrokaanse bakker en een Hallal-slager om de hoek, een Turkse bakker en een groentewinkel met Turkse specialiteiten op wandelafstand, begeef ik me in een culinair Mekka. Daar pikken we een lammetje van mee. Wederhelft wacht zijn beurt af bij de slager terwijl ik onze stalen rossen bewaak. Kijk, daar wandelt een schaap gehuld in een tafellaken. Weet wat u eet, een understatement. Het resultaat zijn lamsboutjes Madras. Een recept uit Delicious Magazine. Met dank aan Wederhelft om het offer te bereiden. lamsboutjes_evelineboone

Een Reactie op “Het Offer

  1. Pingback: Papardelle met gekruide ragù van lam en kappers | French Beans·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s