Tiramiyoghurt

Dat is: Tiramisu met yoghurt, in plaats van mascarpone. Om dezelfde consistentie te krijgen roer je door de magere platte kaas een opgeklopt eiwit. Voeg honing en geraspte sinaasappelschil toe om het zurige karakter  van de platte kaas te overbruggen.Veel gezonder, en even lekker, zoniet lekkerder.

Dat valt uiteraard perfect te combineren met peperkoek. Mijn grootmoeder noemde de zoetigheid niet voor niets ‘lekkerkoek’. En hier is het resultaat: Tiramisu met peperkoek, Gran Marinier en gegrilde sinaasappel.

sinaasappeltiramisu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s