Vacature Voedingssalon

Ik ging een keer mijn beste beentje voorzetten, richting Heizel. Daar vond gisteren de jobbeurs Vacature Talentum plaats. Ik had het kunnen denken maar ik wilde het niet toegeven: “Sorry mevrouw maar in u sector hebben we geen vacatures”.

Gelukkig vond in diezelfde Expo het voedingssalon plaats. Drie hallen staan beschikbaar ter uwer smaakpapillen. Gastland is Oostenrijk dus  als u niet zo into worstendraaiers bent, kan u nog altijd terecht bij de kaasjes, honing, allerlei specerijkraampjes, varianten van Luikse Stroop en zelfs vegetarische foie gras: Faux gras, een product van uw dierenvriend Gaia.

Op koffieuurtje stijgt de gemiddelde bezoekersleeftijd met 30 jaar. U zorgt er dan best voor dat u reeds een plaatsje kon bemachtigen bij één van de vele restauratiegelegeheden op de beurs. Voor elk wat wils: kaasfondue -een romantisch diner met een volledige bol kaas die langzaam smelt tussen u en uw partner in-, broodjes, worst, Chimey, Bretoense pannenkoeken, oma-pannenkoeken, pizza, focaccia, en ga zo maar door.

Op de website kan je een gratis ticket printen, maar met een Delhaise of KBC kaart kan u ook lustig worst en veel te dure olijven inslaan.

Tip: Achterin staat een Italiaans kraampje met olijven en specerijen, waaronder ook Tremocos (zie vorige post)!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s